Translate

Παρασκευή 17 Απριλίου 2020


ΠΡΟΣΟΧΉ!
ΤΑΠΕΙΝΉ ΜΑΣ ΓΝΩΜΗ ΌΣΟΙ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΌ, ΕΛΛΆΔΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΆΘΕ ΤΡΌΠΟ ΠΑΝΤΟΎ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΛΑΊΜΕ ΠΊΚΡΑ ΌΛΟΙ ΑΥΡΙΟ!
ΚΑΛΉ ΑΝΆΣΤΑΣΗ!




Ένα πύρινο κήρυγμα πραγματοποίησε σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή 17 Απριλίου ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου Πευκακίων (Αθήνα), (Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος) π. Βασίλειος Βουλουδάκης.

Ο π. Βασίλειος στο κήρυγμά του, μεταξύ άλλων τόνισε: "Οι Αρχιερείς και οι άρχοντες του λαού συνήχθησαν επι το αυτό ίνα τον Ιησούν φραγγελώσουσι, ίνα τον Ιησούν φυλακίσουσι, ίνα τον Ιησούν αποκλείσουν από τους πιστούς Του. Άισχος, και στους Αρχιερείς και στους άρχοντες του λαού, αίσχος".

"Αυτό το αίσχος δεν θα το σβήσει η ιστορία, δεν θα σβηστεί από την ιστορία αυτό το αίσχος, αυτή η αγανάκτηση του λαού του Θεού. Θα έρθει η οργή και η κατάρα του Θεού στα κεφάλια όλων εκείνων που αποφάσισαν να στερήσουν το Σώμα και το Αίμα του Κυρίου από τους πιστούς, αρκετοί από τους οποίους έκαναν έναν αγώνα επί ένα έτος με τα επιτίμιά τους για να κοινωνήσουν στην Ανάσταση" - συμπλήρωσε ο π. Βασίλειος.

Πρόσθεσε επίσης: "Αίσχος! Που κατήντησε η Εκκλησία της Ελλάδος; Αίσχος, ντρέπομαι, απορώ και δεν εξίσταται ο λαός μας έχουν φυλακίσει με απάτη για μία γρίπη. Όλοι το λένε. Τα κανάλια, οι δημοσιογράφοι, οι καναλάρχες αυτά λένε μεταξύ τους και εμάς μας λένε τα ψέματα για να μας κρατάνε φυλακισμένους. Προβλέπουνε και τον Σεπτέμβριο γρίπη και τα Χριστούγεννα κλειστές εκκλησίες. Όχι κύριοι να μας πάτε φυλακή, να μας πάτε εκεί να τελούμε μέσα στο κελί μας την Θεία Λειτουργία και να απολογηθούμε στο Θεό ότι δεν έχουμε άλλη δυνατότητα. Αίσχος! Έστω την εσχάτη ώρα μετανοήσατε Αρχιερείς και άρχοντες, αλλιώς η οργή του Θεού είναι πάνω από τα κεφάλια σας".
Μή παραλείψετε νά μπεῖτε ἀπό τή διεύθυνση πού σᾶς παραθέτουμε ἐν συνεχεία καί νά παρακολουθήσετε τή συγκλονιστική ὁμιλία τοῦ π. Βασιλείου:

www.dailymotion.com/video/x7tcrp7

www.romfea.gr/diafora/36588-p-basileios-boloudakis-auto-to-aisxos-den-tha-to-sbisei-i-istoria

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥ: Τον π. Βασίλειο τον γνωρίζω από νεαρό Διάκονο. Είναι παραδοσιακός καί ασφαλώς αντι-οικουμενιστής καί πονάει για το ημερολογιακό σχίσμα. Παρά τις εκκλησιολογικές μας διαφορές, μας έχει συνδέσει η αγάπη μας γι' αυτόν τον καταπροδομένο λαό καί τόπο. Είναι μαχητής με λιπαρή Θεολογική γνώση και ευφυέστατος άνθρωπος. Είναι γνήσιος πατριώτης με βαθειά γνώση της πολιτικής ιστορίας του τόπου μας. Είναι πνευματικός εκατοντάδων ανθρώπων, κληρικών και λαϊκών. Για να μιλάει έτσι σημαίνει ότι πρέπει έντονα να ανησυχούμε όλοι. Έχει επαφή και επικοινωνία με πολλούς επιστήμονες από Ελλάδα και εξωτερικό. Δεν λέει ὁλα όσα γνωρίζει, αλλά γνωρίζει καλά όλα όσα λέει! Και μια ταπεινή επισημανση:Δεν είναι σωστό να λέμε, αν και το κάνουμε καλοπροαιρετα, ότι δεν θα τους αφήσει ο Θεός. Ο Θεός περιμένει από εμάς να μην τους αφήσουμε! Δηλαδή, εμείς πρέπει να αγωνιστούμε για τον Θεό και όχι ο Θεός για μας! Και τότε, ο Θεός θα μας σκεπάσει και δεν θα τους αφήσει. Εμείς αγωνιζόμαστε και ο Θεός δίνει την έκβαση! Ευχαριστώ. Συγχωρέστε με και καλή Ανάσταση!

ΉΡΘΕ Η ΏΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΆΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΌΛΟΙ. ΈΠΡΕΠΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΑΚΌ ΠΟΥ ΘΑ ΠΈΣΕΙ ΠΆΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΟΒΗΘΕΙ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΕΙ ΤΟΥ. ΜΑΣ ΠΑΓΙΔΕΥΣΑΝ! ΑΣ ΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΆΣΕΩΝ ΔΙΌΤΙ ΕΝΟΣ ΤΈΤΟΙΟΥ ΚΑΚΟΎ ΜΎΡΙΑ ΕΠΟΝΤΑΙ. ΑΎΡΙΟ ΙΣΩΣ ΕΊΝΑΙ ΑΡΓΆ. ΟΧΙ 200 ΧΡΌΝΙΑ (ΜΕ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΟ ΕΟΡΤΑΣΜΌ) ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΟΡΤΆΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΌΜΕΝΟ ΕΤΟΣ (2021), ΑΛΛΆ ΉΔΗ ΜΠΉΚΑΜΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΛΈΝΕ ΣΕ ΝΈΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΝΝΟΟΎΜΕ ΝΈΑ ΣΚΛΑΒΙΆ!

“ σοι πομείναμε πιστο στν παράδοση, σοι δν ρνηθήκαμε τ γάλα πο βυζάξαμε, γωνιζόμαστε, λλος δ, λλος κε, καταπάνω στν ψευτιά. Καταπάνω σέ ατος πο θέλουνε την λλάδα να κουφάρι χωρς ψυχή, να λουλούδι χωρς μυρουδιά. Κουράγιο, καιρς θ δείξει ποις χει δίκιο, ν κα δ χρειάζεται λότελα ατ πόδειξη.”
Φώτης Κόντογλου



Δεν υπάρχουν σχόλια: