Translate

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024

 

Ἐκδήλωση - Ἀφιέρωμα
στήν
κοσμοσωτήρια Θεία Ἐνανθρώπηση




Ανταποκριθήκαμε στην Πρόσκληση να παρακολουθήσουμε μια προεόρτια Εκδήλωση - Αφιέρωμα στην κοσμοσωτήρια Θεία Ενανθρώπηση (εν όψει της εγγιζούσης, κατά το εκκλησιαστικό εορτολόγιο, Εορτής των Χριστουγέννων).

Ήταν μια πνευματική πανδαισία. Τερπνή και ωφέλιμη. Πλήθος πιστών και ενδιαφερομένων την παρακολούθησαν και όλοι "αποζημιωθήκαμε" με την χαρά και ωφέλεια που αποκομίσαμε από αυτήν.

Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, τον φίλο Παρουσιαστή ιεροψάλτη Αθανάσιο Τσαλάγκα, τον περίφημο Ψαλτικό Χορό, υπό την διεύθυνση του γλυκύφθογγου και μουσικολογιώτατου Επισκόπου Παντελεήμονος, Μητροπολίτου Φθιώτιδος (πολλά κοπιάσαντος για το ωραίο αποτέλεσμα), τις Κατηχήτριες και τους μαθητές και μαθήτριες των Κατηχητικών Σχολείων των Ενοριών της Αρχιεπισκοπής και της Ι. Επισκοπής Νικαίας και βεβαίως τον εκλεκτό ομιλητή Πανοσιώτατο Ιερομόναχο π. Πέτρο Χριστοδούλου για την ενδιαφέρουσα επίκαιρη ομιλία του. Ιδιαίτερες ευχαριστίες και συγχαρητήρια στον αγαπητό αδελφό και δεξιοτέχνη Λυράρη και δάσκαλο κ. Ηλία Υφαντίδη για τη σπουδαία συνεισφορά του.

Ευχόμαστε να επαναληφθούν και καθιερωθούν τέτοιες ωφέλιμες και αληθινά, κατά κυριολεξία, ψυχαγωγικές πρωτοβουλίες και ευκαιρίες. Ευγνώμονες ευχαριστίες στην Ιερά Σύνοδο για την απόφασή πραγματοποιήσεως της εν λόγω εκδηλώσεως.








Δεν υπάρχουν σχόλια: