Translate

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

 Ο κάθε ψηφοφόρος ας απαιτήσει εξηγήσεις από τούς αντιπροσώπους του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο

 

Αφορά στις Κυρίες και τους Κυρίους Βουλευτές του Νομού Κορινθίας….



του Δημ. Κ. Αναγνώστου, Θεολόγου

 

Όσοι θα υπερψηφίσουν το υπό συζήτηση νομοσχέδιο για το «Γάμο των ομόφυλων ζευγαριών» (ομοφυλοφίλων) θα είναι συνυπεύθυνοι για το βαρύτερο πλήγμα που έχει δεχθεί ποτέ ο ιερός θεσμός της Οικογενείας, όπως την εννοούν (την Οικογένεια) η Ελληνική Παιδεία και η Χριστιανική Παράδοση, ως θεμελιώδες κύτταρο της κοινωνίας και ειδικότερον υπεύθυνοι εξευτελισμού και εμπορευματοποιήσεως της τεκνοποιΐας, της μητρότητος και της πατρότητος και εγκληματικών πειραματισμών εις βάρος των παιδιών, καθώς και εκθέσεως αυτών σε ηθικούς και ψυχικούς κινδύνους.

Μόλις δε που χρειάζεται να αναφερθεί ότι η τυχόν υπερψήφιση του εν λόγω νομοσχεδίου υπό φερομένων ως Χριστιανών Βουλευτών τους καθιστά αυτο-αφορισμένους από την Εκκλησία, λόγω της εμπράκτου αρνήσεως και καταπατήσεως της Πίστεως και σχετικής Διδασκαλίας της Ορθοδόξου Εκκλησίας, και συνεπώς τους αφαιρεί τη δυνατότητα συμμετοχής στα ιερά Μυστήριά Της, ως και της εκκλησιαστικής κηδεύσεώς τους.

Κατόπιν των ανωτέρω, τα οποία σαφώς υπαγορεύει και προβλέπει η Πίστη και η κανονική τάξη της Εκκλησίας, οφείλουν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του Κορινθιακού λαού στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, στον βαθμό που εκπροσωπούν κατά πλειοψηφία πολίτες που είναι κατά την Πίστη και το θρήσκευμα Χριστιανοί Ορθόδοξοι και εφ’ όσον τους σέβονται, να αναλάβουν τις ευθύνες των καταψηφίζοντας το συγκεκριμένο οικογενειοκτόνο, αντιχριστιανικό και αντεθνικό νομοσχέδιο. Τυχόν υπερψήφισή του συνιστά φαλκίδευση της βουλήσεως του Κορινθιακού λαού, κατάχρηση της εκπροσωπήσεώς του και ασέβεια προς τον πνευματικό Πατέρα και ευεργέτη, ως Κήρυκα του Ευαγγελίου της Αληθείας εις την περιοχή μας, τον αποκαλούμενο υπό της Εκκλησίας και ως «στόμα Χριστού» Άγιο Απόστολο Παύλο.

 

Υ. Γ. 1 Το ανωτέρω κείμενο κάποιοι θα το κρίνουν ακραίο ή υπερβολικό. Ίσως το βλέπουν έτσι όσοι είναι ικανοποιημένοι όπως βαδίζει η κοινωνία μας και ευρύτερα ο κόσμος στην εποχή μας. Εμείς πάλι ανησυχούμε και δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι. Μάλιστα «προκληθήκαμε» να το δημοσιοποιήσουμε αφού παρακολουθήσαμε σήμερα από τηλεοράσεως τη συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής που συζητάει το νομοσχέδιο, έχουσα προσκεκλημένους επιστημονικούς και άλλους φορείς για να εκφράσουν τις απόψεις τους. Τους ακούσαμε και φρίξαμε, όχι ως Θεολόγος, αλλά ως Επιστήμονας που καθήσαμε πολλά χρόνια στα φοιτητικά έδρανα, προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών, Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων. Φρίξαμε από την προχειρότητα, την προκατάληψη, την επιπολαιότητα, τη μονομέρεια, τη στρατευμένη τοποθέτηση, με ένα λόγο την ανεπιστημοσύνη! Για ένα θέμα που είναι σοβαρότερο και από το θέμα του πειραματικού (απατηλού) εμβολιασμού, διότι στοχεύει ευθέως στην ανθρωπίνως μόνη ελπίδα της ανθρωπότητος, τους νέους ανθρώπους και δη τα παιδιά και ενεργοποιεί την αδυσώπητη λειτουργία του πνευματικού νόμου!

 

Υ.Γ. 2 Οι φορείς που τοποθετήθηκαν σήμερα στην Βουλή ήταν: η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Οργανώσεων ΛΟΑΤΚΙ, οι Οικογένειες Ουράνιο Τόξο, το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών, η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρία, η Παιδοψυχιατρική Εταιρία Ελλάδας, ο Συνήγορος του Πολίτη, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, η Ελληνική Ψυχολογική Εταιρία, το Ινστιτούτο Υγείας Παιδιού, η Ομοσπονδία Φορέων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης, η οργάνωση « Egalite The LGTBI+» η Διεθνής Αμνηστία, το κέντρο Orlando LGTBT+, η οργάνωση Rainbow Seniors, η Ομάδα «Υπερήφανοι Γονείς», εκπρόσωποι του Thesalloniki Pride, το Πολύχρωμο Σχολείο, η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, η Ανώτατη Ομοσπονδία Πολυτέκνων, η Ένωση Αστικολόγων Ελλάδας και η Καλλιόπη Προκοπάκη, ψυχίατρος Παιδιών και Εφήβων. Από αυτούς μόνο η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδος και η Ανωτάτη Ομοσπονδία Πολυτέκνων υπερασπίστηκαν τα αυτονόητα. Κάτι πήγε να ψελλίσει και η κ. Αθηνά Λινού (Πρεσβυτέρα γάρ….) Βουλευτής του Σύριζα, αλλά δεν τόλμησε να υψώσει ούτε καν το επιστημονικό της ανάστημα…..


Δεν υπάρχουν σχόλια: