Translate

Τρίτη 24 Απριλίου 2018


''Σέ λίγα χρόνια δέν θά ὑπάρχουν Χριστιανοί στή Μέση Ἀνατολή''!
|

"Οι Χριστιανοί θα εξαφανιστούν αναπόφευκτα από τη Μέση Ανατολή - ακόμη και από το Λίβανο" - αναφέρει στην εφημερίδα «L' Orient - Le Jour» ο Συροϊακωβίτης "Επίσκοπος" του Όρους του Λιβάνου και Τριπόλεως Γεώργιος Σαλίμπα.

Ο Συροϊακωβίτης "Επίσκοπος" σε άλλο σημείο υπογραμμίζει ότι "εάν η σημερινή κατάσταση συνεχιστεί, οι Χριστιανοί δεν θα υπάρχουν τα επόμενα δέκα χρόνια."

"Το 70% των χριστιανών της Συρίας εγκατέλειψε τη χώρα από το 2011, δηλαδή όταν άρχισε ο πόλεμος" αναφέρει ο "Επίσκοπος", προσθέντοντας ότι "στο Ιράκ, μέχρι την πτώση του Σαντάμ Χουσεΐν, υπήρχαν 1,5 εκατομμύριο χριστιανοί, ενώ σήμερα το 85% εγκατέλειψε τη χώρα".

Επίσης, ο "Επίσκοπος" Γεώργιος Σαλίμπα είναι πεπεισμένος ότι οι Χριστιανοί που έχουν εγκαταλείψει τη Μέση Ανατολή δεν θα επιστρέψουν ποτέ ξανά στην πατρίδα τους.

«Οι Χριστιανοί που έφυγαν θα ενωθούν γύρω από τις εκκλησιαστικές τους κοινότητες, ενώ τα παιδιά τους θα χάσουν σταδιακά την επαφή τους με τη Μέση Ανατολή» σημείωνει ο "Επίσκοπος" Γεώργιος.

Σε άλλο σημείο ο Συροϊακωβίτης "Επίσκοπος" τόνισε: "Το μέλλον ανήκει στο Ισλάμ! Κοιτάξτε, τι συμβαίνει σήμερα στην Ευρώπη. Η Δύση έχει γίνει αθεϊστική και ενόψει των δημογραφικών μεταβολών και κινήσεων ολόκληρων των εθνών, στο τέλος θα εξισλαμιστούν".

Romfea.gr | Αθανάσιος Θανόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: