Translate

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

 

ΣΧΟΛΙΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ-ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ
ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΕΔΕΣΣΗΣ

ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ

 

 

Στην προηγούμενη ανάρτησή μας παραπέμπαμε σε ένα απόσπασμα δηλώσεων του Μητροπολίτου Εδέσσης κ. Ιωήλ. Μείναμε με την εντύπωση ότι οι φίλοι επισκέπτες και αναγνώστες της θα έβλεπαν και άκουγαν τον εν λόγω Ιεράρχη, όπως τον είδαμε και τον ακούσαμε εμείς και όσοι άλλοι.... πρόλαβαν, να μιλάει για πολλά και σοβαρά περιστατικά παρενεργειών (θρομβώσεις και ακρωτηριασμούς κάτω άκρων) του εμβολίου, ακόμη και θανάτων, αναφέροντας συγκεκριμένα παραδείγματα, μεταξύ των οποίων και της αδελφής του, η οποία μετά τον εμβολιασμό της έπαθε θρόμβωση, επανειλημμένα εγκεφαλικά και τελικώς απεβίωσε.

Όμως για πότε, μόλις το μυρίστηκαν τα "λαγωνικά" της δυστοπίας, φρόντισαν να εξαφανιστεί είναι να θαυμάζει κανείς! Μέχρι που έβγαλε ανακοίνωση η Μητρόπολη διαψεύδοντας τον ίδιο τον Μητροπολίτη (!) και ζητώντας μας να μη πιστεύουμε στα μάτια και στ' αυτιά μας, αλλά στις προκλητικές "διορθώσεις" τους!!! Υποστηρίζουν ότι έγινε εκ παραδρομής λάθος και δήθεν ο τελευταίος δεν εννοούσε ή μάλλον δεν αναφερόταν στο εμβόλιο, αλλά στον....ιό! ]

 Εν τω μεταξύ το βιντεάκι εξαφανίστηκε από το YouTube με την πρόφαση ότι το απέσυρε το συγκεκριμένο κανάλι, το οποίο το είχε δημοσιεύσει!

Που ζούμε και τι ζούμε, Θεέ μου!

Κατά πόσο όλα αυτά υπηρετούν τη λογική, την υπευθυνότητα, την αντικειμενικότητα, τη σοβαρότητα, την επιστήμη και με ένα λόγο την αλήθεια, δεν χρειάζεται καν να το επισημάνουμε. Εμείς, ένα θα πούμε ή μάλλον θα υπενθυμίσουμε: Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς!


Δεν υπάρχουν σχόλια: