Translate

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

 

Ἡ ἀθεοφοβία τῆς προπαγάνδας

 

του Δημ. Κ. Αναγνώστου, Θεολόγου

 

Υπάρχουν οι δημοσιογράφοι, ο Θεός να τους κάνει, που είναι αθεόφοβοι και φοβούνται μόνο τα αφεντικά τους, οι οποίοι σκυλεύουν τους νεκρούς και προκαλούν τη λογική μας υποστηρίζοντας ανοήτως ότι ο τάδε αποθανών και μη εμβολιασθείς δεν θα πέθαινε εάν είχε εμβολιαστεί. Πως το ξέρουν; Ούτε θεοί να ήταν! (Σημείωση: Το ανέφερε ο ανεκδιήγητος κ. Ευαγγελάτος για τον Γιώργο Τράγκα. Δεν τολμά, όμως, ο ίδιος να αναφέρει ποιά τύχη είχε ο πολύ νεώτερος Εφημέριος του Ι. Ν. Αγ. Ιωάννου Ρώσου στο Προκόπι Ευβοίας που είχε εμβολιαστεί, κόλλησε τον ιό, νόσησε, τον κουράρισε ο κ. Τσιόδρας, αλλά, επίσης, απεβίωσε!)

Αυτό, λοιπόν, είναι μια αφελής προπαγάνδα. Θα είχαν δε κάποια δικαιολογία να τα λένε αυτά ως προσωπική τους, μη επιστημονική, άποψη, εάν προηγουμένως είχαν καθηκόντως υπηρετήσει το λειτούργημά τους ενημερώνοντας τον κόσμο που τους ανέχεται και λέγοντάς του για τις πάρα πολλές παρενέργειες των συγκεκριμένων εμβολίων και τους πολλούς, πλέον, θανάτους, που, πάρα τις προσπάθειές τους, δεν κρύβονται! 

Ένας λόγιος και θεοφοβούμενος άνθρωπος, ο Μητροπολίτης Εδέσσης κ. Ιωήλ (δεν είναι αυτονόητος ο φόβος Θεού ούτε στους Ιεράρχες) δεν φοβήθηκε, ούτε τον "Καίσαρα" που εμφανίστηκε και συμμετείχε στη Σύνοδο της Εκκλησίας του, ζητώντας τη συμμόρφωση των μελών της στις αυταρχικές και αντισυνταγματικές και αντιεκκλησιαστικές αποφάσεις του, και αναφέρθηκε στην αδυσώπητη πραγματικότητα, επιβεβαιωμένη από προσωπική του γνώση. Ακούστε τον:

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: