Translate

Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

 Ἀπό τή ζωντανή καί θάλλουσα Ἐκκλησία τῆς Κύπρου


Τά Ὀνομαστήρια
τοῦ Ἀρχιεπισκόπου Κύπρου
στήν πανηγυρίζουσα
Ἱερά Μονή Ἁγίου Ἐπιφανίου,
Ἀραδίππου Λάρνακος



Τήν 12/25 Μαΐου 2022, μνήμη Αγίου Επιφανίου Αρχιεπισκόπου Σαλαμίνος Κύπρου, εόρτασε τα ονομαστήριά του ο Αρχιεπίσκοπος Νέας Ιουστινιανής καί πάσης Κύπρου (της ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Πατρώων Παραδόσεων ΚΥΠΡΟΥ) Μακαριώτατος κ. κ. Επιφάνιος ο Δ', ένας σπάνιος και άξιος Ιεράρχης, με ακραιφνώς ορθόδοξο εκκλησιαστικό φρόνημα.

Η ανά τον κόσμο χειμαζομένη Ορθοδοξία έχει χρηστές ελπίδες γιά τή γνησία Ορθόδοξη Εκκλησία της Κύπρου, αλλά και ειδικότερα από τον Προκαθήμενό Της, μετά της περί αυτόν Ιεράς Συνόδου, από την αξιόλογη παρουσία και συμβολή των στον  ιερό αγώνα υπέρ της παραδοθείσης Πίστεως, ιδιαιτέρως στούς χαλεπούς καιρούς και περιστάσεις που αντιμετωπίζουμε.

Μαζί του συλλειτούργησε ο προς τούτο μεταβάς στη μεγαλόνησο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος (της γνησίας Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος) Μακαριώτατος κ. κ. Στέφανος, συνοδευόμενος υπό τριών Κληρικών, καθώς και οι Ιεράρχες της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου,  Μητροπολίτης Κιτίου κ. Σεβαστιανός και Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Λάζαρος, πλαισιούμενοι υπό του εν Κύπρω ευσεβούς Ιερού Κλήρου, με τη συμμετοχή πυκνού εκκλησιάσματος.

ΕΤΗ ΠΟΛΛΑ ΕΠ' ΑΓΑΘΩ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!
















Δεν υπάρχουν σχόλια: