Translate

Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ

ΟΧΙ

στόν θρησκευτικό «ΑΤΤΙΛΑ»

το κ. Βαρθολομαίου

κατά τς δελφότητος τς στορικς Μονς

 σφιγμένου γίου ρους

 

 


 

Το Ρεπορτάζ:

«Έξωση θα επιχειρήσουν να εκτελέσουν στους πατέρες της Ιεράς Μονής Εφιγμένου του Αγίου Όρους με την συνδρομή ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων!

Η Διεύθυνση αστυνόμευσης του Αγίου Όρους κοινοποίησε στην Ιερά επιστασία και σε όλες τις Μονές έγγραφο με το οποίο ζητάει την άδεια προκειμένου να επιτραπεί σε ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με βαρέα οχήματα να εισέλθουν και να κινούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα στο σύνολο της Αθωνικής Πολιτείας για την εκτέλεση εξώσεων μετά από σχετικό αίτημα που υπέβαλλε δικαστικός επιμελητής.»

(tasthyras, 19.7.2024)

 

Δεν μας φθάνει ο πολιτικό-στρατιωτικός "ΑΤΤΙΛΑΣ" της Κύπρου, τώρα θα έχουμε και θρησκευτικό "ΑΤΤΙΛΑ" στο Άγιον Όρος;

Για καθήστε καλά όλοι εσείς οι εκτελεστές και οι ηθικοί αυτουργοί!

·       ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ!

·       ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΓΙΑ ΥΠΑΡΚΤΌ, ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΛΌΓΟ ΠΙΣΤΕΩΣ.

Ελπίζουμε ότι και οι Ηγούμενοι των υπολοίπων Μονών δεν θα καταδεχθούν να γίνουν συν-αυτουργοί σε ανίερο έγκλημα επεμβάσεως και διωγμού Αγιορειτών μοναχών.

Οι Αγιορείτες μοναχοί, μνημονευτές και μη, αποδοκιμάζουν την εκ του Φαναρίου υποκινουμένη αστυνομική επέμβαση, με όπλα και οχήματα, κατά της πολυπληθούς Αδελφότητος της ιστορικής Μονής Εσφιγμένου, περί τον Καθηγούμενο Μεθόδιο, για την εκδίωξή τους από τη Μονή της μετανοίας τους.

Έως εδώ και μη παρέκει!






Δεν υπάρχουν σχόλια: