Translate

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020


Στό πλαίσιο τῆς ἀνοικτῆς ἐνημερώσεως

Πανδημία κορωναϊοῦ καί ἀτζέντα τῆς Νέας Παγκόσμιας Τάξης




«Κάτι σάπιο ὑπάρχει στό Βασίλειο τῆς Δανιμαρκίας». (Ἄμλετ)

Στις 11 Μαρτίου 2020, η γερμανική (αριστερή) ιστοσελίδα "Neue Rheinische Zeitung NRhZ" επέστησε την προσοχή (άρθρο "Two Corona Mosaic Stones") σε μια δημοσίευση της γερμανικής κυβέρνησης τον Ιανουάριο του 2013:

"Πληροφορίες από τη γερμανική κυβέρνηση - Έκθεση για την ανάλυση κινδύνου στην πολιτική προστασία 2012" (έντυπο 17/12051 της 3ης Ιανουαρίου 2013). Σε αυτό, μπορούν να φανούν τρομακτικές ομοιότητες με αυτό που συμβαίνει σήμερα - ιδιαίτερα αναφέροντας ρητώς τον «κοροναϊό του SARS (CoV)». Το σενάριο που παρουσιάστηκε, στο οποίο περιγράφονται η εξάπλωση, η πορεία, η διάρκεια, η θνησιμότητα κ.λπ., φτάνει στο σημείο να απαιτεί ένα δραστικό περιορισμό των θεμελιωδών δικαιωμάτων.
Το σενάριο αναφέρει σχετικά:
"Οι αρμόδιες αρχές, πρωτίστως οι αρχές δημόσιας υγείας και πρωτίστως οι υπεύθυνοι για τη δημόσια υγεία πρέπει να λάβουν μέτρα για την πρόληψη των μεταδοτικών ασθενειών. Το IfSG [Infektionsschutzgesetz / ο γερμανικός νόμος για την προστασία από τη μόλυνση] επιτρέπει, μεταξύ άλλων, περιορισμούς των θεμελιωδών δικαιωμάτων (§16 IfSG), όπως το δικαίωμα απαραβίαστου της οικίας (άρθρο 13 παράγραφος 1 GG). Στο πλαίσιο των αναγκαίων προστατευτικών μέτρων μπορεί επίσης να περιοριστεί το θεμελιώδες δικαίωμα της προσωπικής ελευθερίας (άρθρο 2 παράγραφος 2 εδάφιο 2 GG) και η ελευθερία του συνέρχεσθαι (άρθρο 8 GG) (§ 16 παράγραφοι 5 έως 8 και § 28 IfSG). Εκτός από αυτά τα μέτρα που πρέπει να παραγγείλει απευθείας ο υπεύθυνος δημόσιας υγείας, το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας μπορεί να διατάξει με νομοθετική διάταξη ότι απειλούμενα τμήματα του πληθυσμού πρέπει να συμμετέχουν σε προστατευτικούς εμβολιασμούς ή άλλα μέτρα ειδικής προφύλαξης (άρθρο 20 παράγραφος 6) IfSG), βάσει των οποίων μπορεί να περιοριστεί το δικαίωμα στη σωματική ακεραιότητα (άρθρο 2, παράγραφος 2, φράση 1 GG) ".



Αυτό που προξενεί μεγαλύτερη ανατριχίλα είναι μια άλλη πληροφορία: Μόλις δύο μήνες πριν από το ξέσπασμα του κορωναϊού στην κινεζική πόλη Wuhan, μια ομάδα εμπειρογνωμόνων διεξήγαγε την πανδημική προσομοίωση "Event 201", η οποία διοργανώθηκε από το πανεπιστήμιο John Hopkins στις ΗΠΑ και κατέληξε σε ανησυχητικά αποτελέσματα. Στόχος ήταν να δοκιμαστεί η συμπεριφορά των κυβερνήσεων και των αρχών σε περίπτωση πανδημίας σε παγκόσμιο επίπεδο με "δυνητικά καταστροφικές συνέπειες" και τις επιπτώσεις που θα μπορούσε να έχει. Ο ιός που χρησιμοποιήθηκε για να γίνει αυτό ονομάστηκε CAPS: : Coronavirus Associated Pulmonary Syndrome / Κορωναϊός που Συνδέεται με Πνευμονικό Σύνδρομο! Εκτιμήθηκε ότι 65 εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν.



Τον Οκτώβριο του 2019, μια ομάδα 15 επιχειρηματιών, κυβερνητικών αξιωματούχων και ειδικών στον τομέα της υγείας συγκεντρώθηκαν γύρω από ένα τραπέζι στη Νέα Υόρκη για να προγραμματίσουν την παγκόσμια απάντηση σε ένα παγκόσμιο ξέσπασμα ενός κορανοϊού που δεν έχει δει μέχρι τώρα. Ήταν μια άσκηση με ανησυχητικές ομοιότητες, όπως φάνηκε εκ των υστέρων, με τον κορωναϊο που εξαπλώθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο.
Το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins διεξήγαγε αυτή την «άσκηση προσομοίωσης πανδημίας» που ονομάστηκε «Event 201», η οποία παρουσιάζει ανατριχιαστικές ομοιότητες με τον νέο κορονοϊό SARS–CoV-2, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.
Στην εκδήλωση πήραν μέρος εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών, επιστήμονες, όπως ο George Gao από το κινέζικο οργανισμό μεταδιδόμενων νοσημάτων, σύμβουλοι κυβερνήσεων και στελέχη μεγάλων, διεθνών τραπεζών και επιχειρήσεων, όπως π.χ. της Lufthhansa, της ΑΝΖ Bank Group και της Johnson & Johnson.


Το «Event 201» ξεκινάει με την εμφάνιση ενός νέου κορονοϊού που προέρχεται από τις νυχτερίδες. Η διαφορά είναι ότι εμφανίζεται στη Βραζιλία αντί για την Κίνα, αλλά κατά τα λοιπά η εξέλιξή του είναι σχεδόν πανομοιότυπη.
Μέσα σε λίγες εβδομάδες εξαπλώνεται παγκοσμίως. Όταν πια ο πλανήτης περνάει σε πανδημική φάση, οι μεταδόσεις είναι ανεξέλεγκτες, με τα κρούσματα να διπλασιάζονται κάθε εβδομάδα. Περίπου οι μισοί ασθενείς έχουν ήπια ή καθόλου συμπτώματα, ενώ οι υπόλοιποι εμφανίζουν πιο σοβαρά συμπτώματα και αρκετοί από αυτούς θα χρειαστεί να εισαχθούν σε ΜΕΘ. Απ’ αυτούς περίπου το 14% πεθαίνει μέσα σε 10 ημέρες.
Οι κυβερνήσεις παραμένουν αναποφάσιστες για το αν πρέπει να απαγορεύσουν τις δημόσιες συγκεντρώσεις και τα ταξίδια προς και από τις περιοχές που πλήττονται από τον ιό. Η παραπληροφόρηση και οι ψευδείς ειδήσεις διαχέονται ταχύτατα μέσω των social media, με αποτέλεσμα την έλλειψη εμπιστοσύνης και την κοινωνική αναταραχή.
Η κάμψη της πανδημίας έρχεται μετά από 18 μήνες, όταν οι ειδικοί υποθέτουν ότι θα έχει αναπτυχθεί αποτελεσματικό εμβόλιο. Σε αυτό το διάστημα, σύμφωνα με το σενάριο της προσομοίωσης, 65 εκατομμύρια άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους!
Η παγκόσμια οικονομία καταρρέει (με τη συρρίκνωση του ΑΕΠ να ξεπερνάει το 10%, ενώ σε πολλές χώρες να φτάνει και το -40%) και οι επιπτώσεις στις κοινωνίες είναι αδιανόητες.

Αποφάσισε λοιπόν η κυβερνώσα "ελίτ" να διεξάγει ένα μακροχρόνιο προγραμματισμένο εργαστηριακό πείραμα πάνω στην κοινωνία των πολιτών των χωρών σε όλο τον κόσμο στις αρχές του 2020; Ποια κράτη και θεσμικά όργανα είναι υπεύθυνα για τη συμμετοχή σε αυτό το "τρομερό πραξικόπημα"; Ποιο ρόλο παίζουν οι υπερδυνάμεις της Κίνας, των ΗΠΑ και της Ρωσίας;
Είναι ενδιαφέρον ότι η Κίνα αντιμετωπίζει τώρα μείωση του αριθμού των μολύνσεων και των θανάτων. Ποιος είναι ο ρόλος των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), ο οποίος έχει από καιρό στο μυαλό του τη Νέα Τάξη Πραγμάτων (NWO); Και ποιος ρόλος σε αυτό το βρώμικο "παιχνίδι" έχει ανατεθεί στον ανεξάρτητο Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ); Θέλουμε να «τραβήξουμε με το ζόρι» το σημερινό πολιτικό σύστημα, να εκμεταλλευτούμε την εξουσία στον κόσμο και να αποσπάσουμε με προσοχή ορισμένων από τους πολίτες του κόσμου από αυτό το γεωπολιτικό γεγονός; Ποιος είναι ο στόχος τους;
Ερωτήσεις σχετικά με ερωτήσεις στις οποίες οι πολίτες των χωρών και τα σημερινά πειραματόζωα ζητάνε μια απάντηση, προκειμένου να μάθουν ποια μορφή κυβέρνησης ή δικτατορίας έρχεται στο εγγύς μέλλον.



Αξίζει να δούμε κάποια από τα βασικά θέματα της ατζέντας της Νέας Τάξης...

Η ατζέντα της αχρήματης κοινωνίας



Η ατζέντα της αχρήματης / cashless κοινωνίας είναι μέρος του προγράμματος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που συμβαδίζει με τον μετανθρωπισμό, δηλαδή την ψηφιοποίηση όλων των στοιχείων στην κοινωνία, συμπεριλαμβανομένων των χρημάτων, των πληροφοριών και της ίδιας της ζωής.
Μια κοινωνία που δεν κάνει χρήση μετρητών θα μπορεί να ελέγχεται, να παρακολουθείται κάθε οικονομική συναλλαγή, επιτρέποντας στις αρχές να δημιουργήσουν μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη εικόνα του για το ποιος είναι ποιος και πως θα σταματήσουν οποιαδήποτε πιθανή ανυπακοή ή επανάσταση προτού συμβεί.
Επίσης, αυξάνει τα έσοδα της κυβέρνησης μέσω φόρων. Για παράδειγμα, η Κίνα (και όχι μόνο) εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να ανταποκριθεί στην cashless ατζέντα, δηλώνοντας ότι τα χαρτονομίσματα πρέπει τώρα να τεθούν εκτός κυκλοφορίας λόγω της πιθανότητας να περιέχει ίχνη του COVID-19 και έτσι να συμβάλουν στην εξάπλωση του κοροναϊού.

Καραντίνα και στρατιωτικός νόμος



Οι κυβερνήσεις απολαμβάνουν τα σενάρια του στρατιωτικού νόμου, επειδή τα ανθρώπινα δικαιώματα αναστέλλονται. Η αυταρχική Κίνα έχει επαινεθεί από πολλούς globalists, όπως ο εκλιπών Ντέιβιντ Ρόκφελλερ ή τον ΠΟΥ ως πρότυπο για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Ορισμένες από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που καταφέρνουν να αποφύγουν την κινεζική λογοκρισία δείχνουν το αστυνομικό κράτος. Η Ιταλία έχει κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης και έχει αναπτύξει τα στρατεύματά της στους δρόμους και η Ισπανία σχεδιάζει να δηλώσει κατάσταση ανησυχίας.

Υποχρεωτικός εμβολιασμός

Η πανδημία του κοροναϊού έχει δώσει μια καλή δικαιολογία για τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να βρουν ένα από τα αγαπημένα τους προγράμματα νέας παγκόσμιας τάξης: τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Ο λόγος που η ατζέντα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής είναι ότι επιτρέπει στις αρχές να έχουν πρόσβαση στο ανθρώπινο σώμα, και όχι μόνο στο σώμα των πολιτών, αλλά και στην κυκλοφορία του αίματος.
Συμπτωματικά (ή όχι), η Κίνα ψήφισε νόμο στις 29 Ιουνίου 2019, ο οποίος εφάρμοσε εθνικό υποχρεωτικό πρόγραμμα εμβολιασμού. Συμπτωματικά (ή όχι), ο νόμος τέθηκε σε ισχύ την 1η Δεκεμβρίου 2019, λίγες μόνο εβδομάδες πριν γίνει η επιδημία του κοροναϊού παγκόσμια είδηση.

Bill Gates ID2020: ψηφιακή αναγνώριση μέσω μικροτσίπ



Ο Bill Gates, αυτό το θερμοκήπιο της νέας παγκόσμιας τάξης, προωθεί γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και εμβόλια για χρόνια. Ο συνιδρυτής της Microsoft ήταν μέρος του Event 201 που μίλησε για την πανδημία του κορωναϊού πριν συμβεί.


Αλλά ο Γκέιτς προώθησε επίσης ένα άλλο αμφιλεγόμενο project: Το «ID 2020». Πρόκειται για την ατζέντα του ανθρώπινου μικροτσίπ. Παρουσιάζεται ως "ένας αξιόπιστος τρόπος" για να εκπληρωθεί ένα "θεμελιώδες και καθολικό ανθρώπινο δικαίωμα":  η προστασία της ταυτότητάς σας τόσο στο Διαδίκτυο όσο και στον φυσικό κόσμο. Από την άλλη πλευρά, έχουμε το έργο της Google “Nightingale”, το οποίο θα έχει πρόσβαση σε ιατρικά αρχεία, ονόματα και διευθύνσεις χωρίς να χρειάζεται να συμβουλεύεται τους ασθενείς.
2030 Ατζέντα: Wuhan, μία από τις έξυπνες πόλεις της Κίνας
Μια ατζέντα που εμπλέκεται στην πανδημία του κοροναϊού είναι η "Ατζέντα 2030" του ΟΗΕ, η οποία περιλαμβάνει "έξυπνες πόλεις". Πριν από την πανδημία, η Κίνα είχε ήδη σχεδιάσει ποιες από τις πόλεις της θα προγραμματιστούν να γίνουν πιλοτικές "έξυπνες πόλεις". Η Γουχάν ήταν μια από αυτές (και έτσι εξηγείται γιατί ήταν επίσης ο τόπος που εγκαταστάθηκε το κινέζικο δίκτυο 5G).

Συμπέρασμα



Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι η τελετή έναρξης των Παγκοσμίων Στρατιωτικών Αγώνων του 2019 στη Γουχάν διακήρυξε έναν «Νέο Κόσμο» (“New World”). Να ήταν μία ένδειξη ότι σε λίγο όλα θα άλλαζαν;
 Όποια και αν είναι η αλήθεια για την προέλευση του ίδιου του ιού, εάν δημιουργήθηκε και από ποιους, πώς απελευθερώθηκε και αν είναι πραγματικά τόσο επικίνδυνος, το όλο φαινόμενο της πανδημίας του κοροναϊού είναι αναμφίβολα κάτι που χρησιμοποιείται στο να επιταχυνθούν διάφορα θέματα της ατζέντας της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.
(βάλτε και το κλείσιμο των εκκλησιών μέσα).
redskywarning                                                      Ἱστολόγιο ΑΚΤΙΝΕΣ


[Σχόλιο: Εἶναι σύνηθες νά λέγεται αὐτό πού ἀντιτείνουν πολλοί ἄνθρωποι τοῦ "συστήματος", πολιτικοί καί θρησκευτικοί, ὅσον άφορᾶ στήν ἀνοικτή ἐνημέρωση καί δημοσίευση κάθε εἴδους πληροφοριῶν, ὅπως οἱ ἀνωτέρω, ὅτι δηλαδή πρόκειται περί συνομωσιολογιῶν, οἱ ὁποῖες τάχα δέν προσφέρουν τίποτε ἄλλο παρά μόνο τήν τρομοκράτηση τῶν ἀνθρώπων. Αὐτό, ἐάν λεγόταν ὑπό ἄλλες συνθῆκες, ἴσως νά γινόταν πιστευτό. Ὅμως, σήμερα πού ἡ τρομοκρατία ἀσκεῖται ἐπισήμως ἀπό φορεῖς τῆς ἐξουσίας καί τά ἐλεγχόμενα μέσα γενικῆς ἤ μᾶλλον μαζικῆς ἐνημερώσεως, κάτι τέτοιο ἀκούγεται πραγματικά ἀστεῖο καί μᾶλλον εἶναι ὕποπτο.]  

Δεν υπάρχουν σχόλια: