Translate

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

 

Κήρυξη παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης

λόγω των «εμβολίων» covid-19

 


Επιμέλεια: Παντελής Οικονόμου, γενικός Ιατρός.

 

 

Πριν λίγες μέρες, πάνω από 400 γιατροί, επιστήμονες και επαγγελματίες από περισσότερες από 34 χώρες κήρυξαν μία διεθνή υγειονομική κρίση λόγω των “ασθενειών και των θανάτων που συνδέονται με τα εμβόλια του COVID-19″ (1)


“ΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ “ΕΜΒΟΛΙΑ COVID-19”

  

Εμείς οι γιατροί και επιστήμονες από όλα τα μέρη του κόσμου, διακηρύσσουμε ότι υπάρχει παγκόσμια υγειονομική κρίση που συσχετίζεται με τη χορήγηση σκευασμάτων γνωστών ως “εμβόλια COVID-19”. 

Στις μέρες μας είμαστε μάρτυρες μιας υπερβάλλουσας θνησιμότητας σε χώρες όπου η πλειοψηφία του πληθυσμού έχει λάβει τα λεγόμενα “εμβόλια COVID-19”. Μέχρι σήμερα αυτή η υπερβάλλουσα θνησιμότητα δεν έχει ούτε επαρκώς διερευνηθεί ούτε μελετηθεί από εθνικούς ή διεθνείς υγειονομικούς οργανισμούς. 

Ο μεγάλος αριθμός ξαφνικών θανάτων σε πρωτύτερα υγιή νεαρά άτομα που εμβολιάστηκαν με αυτά τα “εμβόλια”, είναι ιδιαίτερα ανησυχητικός, όπως είναι και τα συχνά περιστατικά αποβολών και περιγεννητικών θανάτων που δεν έχουν διερευνηθεί. 

Ένας μεγάλος αριθμός ανεπιθύμητων παρενεργειών, συμπεριλαμβανομένων νοσηλειών, μόνιμων αναπηριών, και θανάτων που σχετίζονται με τα λεγόμενα “εμβόλια COVID-19”, έχουν επισήμως καταγραφεί. 

Ο καταγεγραμμένος αριθμός τους δεν έχει προηγούμενο στην παγκόσμια ιστορία των εμβολιασμών

Εξετάζοντας τις έγγραφες αναφορές στο σύστημα καταγραφής παρενεργειών εμβολίων του Κέντρου Ελέγχου Νοσημάτων των ΗΠΑ (VAERS), του Βρετανικού Συστήματος Κίτρινης Κάρτας, του Αυστραλιανού Συστήματος Παρακολούθησης Ανεπιθύμητων Παρενεργειών, του Ευρωπαϊκού Συστήματος Φαρμακοεπαγρύπνισης (Eudravigilance) και της Βάσης Δεδομένων Επαγρύπνισης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (VigiAccess Database), μέχρι σήμερα έχουν αναφερθεί περισσότερα από 11 εκατομμύρια καταχωρήσεις ανεπιθύμητων παρενεργειών και περισσότεροι από 70.000 θάνατοι οι οποίοι συσχετίζονται με ενέσεις των σκευασμάτων που είναι γνωστά ως “εμβόλια COVID-19”. 

Γνωρίζουμε όμως ότι αυτά τα νούμερα αντιπροσωπεύουν περίπου μόνο το 1% έως 10% του συνόλου των πραγματικών περιστατικών. 

Επομένως θεωρούμε πως αντιμετωπίζουμε μια σοβαρή παγκόσμια υγειονομική κρίση, που πρέπει να γίνει αποδεκτή και αντιμετωπιστεί ως κρίσιμης σημασίας από όλα τα κράτη, συστήματα υγείας και το υγειονομικό προσωπικό ανά τον κόσμο. 

Συνεπώς τα ακόλουθα μέτρα πρέπει να ληφθούν επειγόντως:  

1. Παγκόσμια ‘παύση’ των εθνικών εκστρατειών εμβολιασμού με τα σκευάσματα που είναι γνωστά ως “εμβόλια COVID-19”. 

2. Διερεύνηση όλων των ξαφνικών θανάτων ανθρώπων που ήταν υγιείς πριν από τον εμβολιασμό τους. 

3. Εφαρμογή προγραμμάτων πρώιμης ανίχνευσης καρδιοαγγειακών περιστατικών που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ξαφνικούς θανάτους, όπως τεστ D-dimer και Τροπονίνης, σε όλους όσους είχαν εμβολιαστεί με τα σκευάσματα που είναι γνωστά ως “εμβόλια COVID-19”, καθώς και πρώιμης ανίχνευσης σοβαρών καρκινωμάτων

4. Εφαρμογή προγραμμάτων επιστημονικής έρευνας και θεραπείας για τα θύματα ανεπιθύμητων παρενεργειών μετά τη λήψη των λεγομένων “εμβολίων COVID-19”, εκ μέρους ανεξαρτήτων ερευνητικών ομάδων χωρίς δεσμούς με φαρμακευτικές εταιρείες ούτε καμία σύγκρουση συμφερόντων.  

5. Διενέργεια ανάλυσης της σύνθεσης περιεχομένου των φιαλιδίων με τα σκευάσματα Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Janssen, Sinovac, Sputnik V και οποιαδήποτε άλλα σκευάσματα που είναι γνωστά ως “εμβόλια COVID19” εκ μέρους ανεξαρτήτων ερευνητικών ομάδων χωρίς δεσμούς με φαρμακευτικές εταιρείες ούτε καμία σύγκρουση συμφερόντων. 

6. Εκπόνηση μελετών πάνω στις αλληλοεπιδράσεις μεταξύ των διαφόρων συστατικών των αποκαλούμενων “εμβολίων COVID-19” και των μοριακών, κυτταρικών και βιολογικών επιδράσεων τους. 

7. Εφαρμογή προγραμμάτων ψυχολογικής βοήθειας και αποζημίωσης για κάθε πρόσωπο που ανέπτυξε νόσημα ή αναπηρία ως συνέπεια των αποκαλούμενων “εμβολίων COVID-19”. 

8. Εφαρμογή και προώθηση προγραμμάτων ψυχολογικής βοήθειας και αποζημίωσης για τους συγγενείς προσώπων που πέθαναν ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού τους με το σκεύασμα που είναι γνωστό ως “εμβόλιο COVID-19”.  

Συνεπώς διακηρύσσουμε πως βρισκόμαστε ενώπιον μιας παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, πρωτοφανούς στην ιστορία της Ιατρικής, λόγω του μεγάλου αριθμού των νοσημάτων και θανάτων που συνδέονται με τα “εμβόλια εναντίον του COVID-19. Επομένως απαιτούμε από τις ρυθμιστικές αρχές που επιβλέπουν την ασφάλεια των φαρμάκων, καθώς και τις υγειονομικές αρχές σε όλες τις χώρες, μαζί με διεθνείς οργανισμούς όπως ΠΟΥ, PHO, EMA, FDA, UK-MHRA ή NIH να ανταποκριθούν στην παρούσα Διακήρυξη και να πράξουν σύμφωνα με τα παραπάνω οκτώ μέτρα που απαιτεί η Διακήρυξη.     

Η παρούσα Διακήρυξη αποτελεί κοινή πρωτοβουλία πολλών επαγγελματιών στο χώρο της Υγείας που έχουν αγωνιστεί γι αυτόν το Σκοπό. Καλούμε όλους τους γιατρούς, επιστήμονες, επαγγελματίες και πολίτες που συμφωνούν, να προσυπογράψουν αυτό το κείμενο ώστε να ασκηθεί πίεση στους εμπλεκόμενους φορείς για να προαχθεί περισσότερη διαφάνεια στην υγειονομική πολιτική κάθε χώρας”.  

Ο Αμερικανός πρόεδρος Joe Biden κήρυξε το τέλος της πανδημίας, δημιουργώντας πανικό σε όσους έχουν επενδύσει στην πανδημία (2). Ακόμα και ο ΠΟΥ βλέπει το τέλος της πανδημίας, αλλά δυστυχώς επιμένει ακόμα στους εμβολιασμούς (3). Ήδη αρκετές χώρες έχουν καταργήσει την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, αλλά η Δανία πρωτοστατεί: από τις 10 Σεπτεμβρίου καταργήθηκαν τα εναπομείναντα περιοριστικά μέτρα καθώς ο κορονοϊός “δεν αποτελεί πλέον μία κρίσιμη απειλή για την κοινωνία μας” (4), ενώ από τις 13 Σεπτεμβρίου προτείνεται ο εμβολιασμός μόνο σε όσους είναι άνω των 50 ετών ή έχουν υποκείμενα νοσήματα (5).  Ο Διευθυντής του Εθνικού Συμβουλίου Υγείας Søren Brostrøm, παραδέχτηκε δημόσια ότι “ήταν λάθος να εμβολιάσουμε παιδιά” (6) . Επίσης σημείωσε ότι “οι εμβολιασμοί δεν είχαν προταθεί κυρίως για τα ίδια τα παιδιά, αλλά για να εξασφαλιστεί ο έλεγχος της πανδημίας” (7). Δηλαδή έκαναν πειραματόζωα τα παιδιά, για να προστατέψουν τον παππού (που είχε κάνει ήδη, αν το είχε επιλέξει, το εμβόλιο, για να προστατέψει τον εαυτό του) και για να ελέγξουν έναν ιό που μεταλλασσόταν συνεχώς. Φυσικά απέτυχαν και εξέθεσαν και εκθέτουν τα παιδιά (και τους ενήλικες φυσικά) σε έναν τεράστιο βραχυπρόθεσμο γνωστό κίνδυνο και κυρίως μακροπρόθεσμο άγνωστο κίνδυνο. 9 ειδικοί από μεγάλα πανεπιστήμια (John Hopkins, Harvard, Oxford) σε μελέτη που δημοσίευσαν, αποκάλεσαν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στα κολέγια των ΗΠΑ, ηθικά μη δικαιολογημένο (“ανήθικο”), αφού τα εμβόλια, για κάθε νοσηλεία που αποτρέπουν, μπορούν να προκαλέσουν από 18 μέχρι και 98 σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως οι μυοκαρδίτιδες, κάνοντάς τα πολύ πιο επικίνδυνα από τον ίδιο τον ιό. Χρειάζεται να εμβολιαστούν 22.000-30.000 νέοι άνθρωποι για να αποτραπεί ΜΙΑ νοσηλεία ( 8 ). 

Είναι μία από τις εκατοντάδες μελέτες, που έχουν δημοσιευτεί και αναδεικνύουν τις παρενέργειες των εμβολίων, η σοβαρότερη των οποίων είναι βεβαίως ο θάνατος, κάτι που φαίνεται πλέον και από τα στατιστικά στοιχεία που βγαίνουν στη δημοσιότητα και όχι μόνο από τις ανακοινώσεις των ΜΜΕ για τους ξαφνικούς θανάτους , ιδίως σε νέους ανθρώπους. Σε όλο τον κόσμο, διαπιστώνεται μία αύξηση της θνησιμότητας, όπως στα στοιχεία Αγγλίας και Ουαλίας με 10-13% περισσότερους θανάτους από τον μέσο όρο της τελευταίας πενταετίας (9) με τους μισούς να μην μπορούν να εξηγηθούν (10). Ανάλογο ποσοστό, 13,5%, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος τύπου της στατιστικής υπηρεσίας της Αυστραλίας για το 2022 κατά τη διάρκεια όλων των μηνών.  Φυσικά για αυτούς τους θανάτους, και σύμφωνα με τα συστημικά ΜΜΕ, τα μόνα που δεν ευθύνονται είναι τα “εμβόλια” (11)……..  

O παραλογισμός σε ότι έχει σχέση με τον COVID-19 τελειώνει, όπως τελειώνει ο ίδιος ο COVID: ο ιός έχει αποδυναμωθεί, σχεδόν όλος ο πληθυσμός έχει έρθει σε επαφή με τον ιό και εφαρμόζονται επί πολύ καιρό αποτελεσματικές θεραπείες, παλιές δοκιμασμένες και καινούργιες. Φαίνεται ότι η ιστορία του COVID μας έχει κουράσει όλους και δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο, δυστυχώς για όσους ποντάρουν στον φόβο και τον τρόμο, ευτυχώς για την συντριπτική πλειοψηφία της ανθρωπότητας……. 

 

1.    http://medicalcrisisdeclaration.com/el/home-greek/ 

2.    https://www.news247.gr/kosmos/koronoios-mpainten-kiryxe-telos-pandimias-ipa-para-400-nekroys-tin-imera.9763572.html 

3.  https://www.news247.gr/ygeia/o-poy-vlepei-to-telos-tis-pandimias.9758546.html 

4.    https://www.news247.gr/kosmos/dania-telos-sta-perioristika-metra-apo-10-septemvrioy-o-koronoios-den-apotelei-pia-apeili-gia-emas.9337441.html 

5.    https://www.sst.dk/en/English/Corona-eng/Vaccination-against-COVID-19 

6.    https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/P-9-2022-002605_EN.html 

7.    https://nypost.com/2022/07/14/us-agencies-arent-following-the-science-on-covid/ 

8.    https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=4206070 

9.    https://www.ons.gov.uk/peoplepopulationandcommunity/birthsdeathsandmarriages/deaths/bulletins/monthlymortalityanalysisenglandandwales/july2022  

10.                       https://www.theguardian.com/commentisfree/2022/sep/13/whats-behind-the-mystery-of-thousands-of-excess-deaths-this-summer 

11.                       https://www.dailymail.co.uk/news/article-11133519/Undertakers-kept-busy-abnormally-high-numbers-Aussies-dying-not-just-Covid.html 


 

Επιστήμονες για την Υγεία και την Ελευθερία



Δεν υπάρχουν σχόλια: